P&J Januarihoppet 21 januari

Senast uppdaterad mars 13th, 2023 at 02:06 e m

Årets första P&J, lördag 21 januari. Från bom på mark till en meter. Alla kan delta, både nybörjare och mer erfarna. Prata med din ridlärare!

NYTT – Banan byggs kl. 9.00 på lördagen. Alla som rider före paus måste vara med och bygga banan, för att få starta. De som rider efter pausen måste stanna och hjälpa till att bygga bort banan.

Första start: kl. 10.30. Sekretariatet öppnar kl. 9.30 på lördagen.

Längre paus i mitten av startfältet. Möjlighet att gå banan före första start och i pausen. Startlista senast dagen före på Facebook och här på hemsidan.

Baka till cafeterian: Vi har fika och lättare förtäring till försäljning. Baka gärna något, hembakat är alltid uppskattat.

Anmälan senast 18 november. Anmälan för LYRF-ryttare via listorna i stallet. Inga avanmälningar när startlistorna publicerats.

Kostnad: Pris: 100 kr/privathäst, 150 kr/lektionshäst samt 150 kr för icke medlemmar.

Avgiften betalas i cafeterian på plats, kontant eller med Swish. Rosett finns att köpa i cafeterian.

Anmälan via TDB, för utomstående. Tipsa gärna kompisar på andra klubbar.

Särskilda regler för lektionsryttare:

Är du lektionsryttare måste du prata med någon ridlärare innan du skriver upp dig, annars stryks din anmälan!

Anmäl en funktionär per deltagare!

Alla som anmäler sig måste ange en funktionär, per deltagare.
Du behöver inte ha hästvana för att vara funktionär. Föräldrar som har flera barn som deltar, men bara anger en funktionär vid anmälan, får räkna med flera pass under dagen. Funktionärslistan publiceras senast dagen före på Facebook och hemsidan.

Fodervärdar har förtur och reducerat pris, för en start:

Fodervärd har förtur till en start med sin fodervärdshäst och ska stryka sin start på listan senast 15 januari om de inte önskar vara med. Fodervärdar betalar som privathäst, för en start med foderhästen, om arrangemanget sker under deras ordinarie helg med hästen.

Bara en start per ryttare, men möjlighet att göra fler

För att ge så många som möjligt chansen att vara med får lektionsryttare bara anmäla sig för en start på listan. Gäller även fodervärdar.

Om ingen annan anmält sig får lektionsryttare möjlighet att rida fler starter. Skriv upp dig på ”Jag vill rida mer-listan” om du vill kunna göra fler starter. Besked om detta ges via startlistan.

OBS! Detta gäller på själva dagen för P&J:

Du som ryttare får endast rida hästen du deltar med i dagens P&J.

Du får inte rida hästen du deltar med, efter att du hoppat av den.

P&J Januarihoppet 21 januari