Ordförande har ordet

Senast uppdaterad mars 13th, 2023 at 02:06 e m

Hej och Gott Nytt År!

Vi ser fram emot ett nytt år och en ny termin med våra härliga hästar, så väl klubbisar som privatägda pållar. Klubbhästarna har nu vintervila och vilar upp sig inför vårterminen som drar igång 16/1.

Aktiviteter som är på gång under våren är bland annat våra populära Pay & Jumps, första går av stapeln 21/1, hopptävling, dressyrtävling (anordnas tillsammans med VRS), allmänridning, årsmöte, fixardag. Dessutom firar Lysekils Ryttarförening 20 år.  Lysekils Ryttarförening bildades 2003, då Lysekils Ridklubb och Lysekils Ridsportförening började tävla under samma namn. Så det gäller att hålla utkik på våra informationskanaler efter aktuella datum.

En påminnelse om att vi vill ha så lite biltrafik som möjligt runt våra stallbyggnader. Ska man lasta av fodersäckar eller liknande så går det bra att lasta ur och sen parkera på parkeringen, lasta i och ur hästar ska ske på parkeringen eller bakom stallet.

Ha nu ett Gott Nytt År och vi håller tummarna att alla håller sig friska och pigga det nya året!

Hälsningar från ordförande Linda Åsberg

Ordförande har ordet