Ordförande har ordet

Hej!


Nu är det sommar på riktigt! Det är gott med lite ledighet men mycket regn och regn och regn. Vid terminens slut var det för varmt och torrt, vår roliga avslutning med brännboll och grill får nu bli en uppstart istället.
Vi vill tacka våra ridande och övriga medlemmar för denna terminen och vi hoppas att vi ses igen i augusti! Höstterminen drar i gång vecka 34. Håll utkik på våra sociala medier för information.
Stort tack även till Sara, Amelie och Henke som ser till att det funkar med det mesta på LYRF! Vi önskar er en härlig sommar och välbehövlig semester.

Vi skulle behöva några som skulle vilja hjälpa till med ”Prova på ridningen”. Och det är först och främst vuxna som vi efterlyser. Vi har haft helt fantastiska ungdomar som hjälpt oss under de två gånger det blev denna terminen! Tanken är att denna aktivitet ska vara en gång i månaden och då krävs det fler som kan hjälpa till och ansvara.
Kontakta gärna mig vid intresse. ordforande@lyrf.se
En liten påminnelse till er som är på anläggningen under sommaren: Tänk på att låsa sadelkammare och andra utrymmen som behöver låsas. Bättre att det blir låst en gång för mycket än en gång för lite. Att även släcka lampor, se till att det är stängt in till ridhuset osv.
Lördag 5/8 kommer LYRF att sälja fika på allsången som firar jubileum. Vi vill gärna sälja hembakat så håll koll lite längre fram om vart vi tar emot om just du känner att du kan bidra med något gott!
Ha nu en härlig sommar och njut av god glass och salta bad!

Hälsningar från Linda

Ordförande har ordet