Sommarens ridläger – Anmälan öppen!

Senast uppdaterad maj 6th, 2024 at 04:37 e m

Ingen sommar utan häst!
Här kommer en utmärkt chans för alla barn och unga som vill vara med på ett utvecklande och roligt ridläger. 

Under vecka 25 har ni möjligheten att komma och rida hos oss. Under lägrets gång kommer ni bli coachade av våra kompetenta ridlärare, och få möjligheten att lära er mer om hästar och ridning. Har man något speciellt man vill utveckla är detta en perfekt möjlighet att träna lite extra på det och få med bra tips till framtiden att använda för sin fortsatta utveckling. Vi varvar träningspass med roliga stunder i stallet för att utvecklas på ett givande och stimulerande sätt🤩👏🏼

Vi erbjuder två typer av ridläger. Ett för den oerfarne ryttaren och ett för den med mer förkunskap. Upplägget samt priser hittar ni nedan☺️

Måndag 17/6 – Nybörjarläger
Dagläger mellan 09:30-14:00
I lägret är två ridpass, lunch och stallhäng inkluderat. Under ridpassen får ni möjlighet att öva lite extra på sådant som kan vara hjälpsamt för framtiden. Mellan ridpassen umgås vi för att lära känna varandra och njuta av hästgemenskap på bästa sätt. Ett perfekt läger för ryttaren som vill befästa grunderna och få lite extra tid i stallet.
Pris: 750 kr

Tisdag 18/6 – Nybörjarläger
Dagläger mellan 09:30-14:00
Samma upplägg som på måndagens läger läs ovan).
Pris: 750 kr

Vill ni ta möjligheten att utvecklas ytterligare och få maximalt med tid i stallet finns ett förmånligt pris för båda dagar!
Pris för dagridläger båda dagarna (måndag 17/6 & tisdag 18/6): 1200 kr

Onsdag 19/6 – Torsdag 20/6 – Fortsättningsläger
Dagläger mellan 09:00-14:00 och 09:00-12:00
Detta läger är perfekt för den mer erfarne ryttaren som vill få tips för att hitta nya knappar inom ridningen. Under dagen kommer vi rida två ridpass, ha ett teoripass, äta lunch tillsammans och hänga i stallet. Under tiden kommer ni få möjlighet att lära känna varandra och hästarna bättre. Under torsdagen rids ett hoppass. Lägret avslutas med lunch tillsammans innan det är dags för hemgång 12:00. De olika passen erbjuder utveckling från marken såväl som på hinder, och hjälper dig som ryttare att kunna nå dina mål inom fler områden.
Pris för lägret (onsdag & torsdag): 1500 kr

Anmälan sker via mail till info@lyrf.se
Ange namn, vilket läger som det finns intresse för, information om ryttaren och förkunskap i mailet. Först till kvarn är det som gäller.

Välkomna till oss och ta chansen att skapa minnen för livet🤗🤎

Sommarens ridläger – Anmälan öppen!