Vårens sista P&J!

Allmän information:

Banan byggs kl. 9.00 på lördagen. Alla som rider före paus måste vara med och bygga banan, för att få starta. De som rider efter pausen måste stanna och hjälpa till att bygga bort banan.

Första start: kl. 10.30. Sekretariatet öppnar kl. 9.30 på lördagen.

Längre paus i mitten av startfältet. Möjlighet att gå banan före första start och i pausen. Startlista senast dagen före på Facebook och här på hemsidan.

Anmälan senast torsdag 2 maj. Anmälan för LYRF-ryttare via listorna i stallet. Anmälan via TDB, för utomstående, tipsa gärna kompisar på andra klubbar.

OBS! AVANMÄL DIG OM DU INTE KAN STARTA! Stryk dig på listan eller meddela via Facebook/Messenger när listan tagits ned.

Baka till cafeterian: Vi har fika och lättare förtäring till försäljning. Baka gärna något, hembakat är alltid uppskattat.

Kostnad per start: 140 kr/privathäst, 190 kr/lektionshäst samt 190 kr för icke medlemmar. Avgiften betalas i cafeterian på plats, med Swish. Rosett finns att köpa i cafeterian.

Särskilda regler för dig som rider på klubben

Prata med någon ridlärare innan du skriver upp dig, annars stryks din anmälan!

Anmäl en funktionär per deltagare!

Alla som anmäler sig måste ange en funktionär, per deltagare. Du behöver inte ha hästvana för att vara funktionär. Funktionärslistan publiceras senast dagen före på Facebook och hemsidan www.lyrf.se

Fler pass för den som är funktionär för fler ryttare

Föräldrar som har flera barn som deltar, men bara anger en funktionär vid anmälan, får räkna med flera pass under dagen. Samma sak gäller för den som står som funktionär för fler barn än ett.

Fodervärdar har förtur och reducerat pris, för en start

Fodervärdar har förtur till en start med fodervärdshäst OM det är deras ordinarie helg. Fodervärdar ska stryka sin start på listan, så snart som möjligt, dock senast  27 april, om de inte önskar vara med. Fodervärdar betalar som privathäst, en start med foderhästen, OM det är deras helg.

Bara en start per ryttare

För att ge så många som möjligt chansen att vara med får lektionsryttare, som inte rider privathäst, bara anmäla sig för en start på listan. Gäller även fodervärdar.

OBS! Viktigt att följa detta på själva dagen för P&J:

Du som är lektionsryttare, och hoppar med klubbhäst, får endast rida hästen du deltar med i dagens P&J.

Du får inte rida hästen du deltar med, efter att du hoppat av den.

Vårens sista P&J!