Styrelsen informerar – April 2024

Hej.

Vi i styrelsen vill tacka för förtroendet att under det kommande året göra vårt bästa för att skapa en öppen och välkomnande klubb för både nuvarande och potentiella medlemmar – oavsett bakgrund eller ekonomiska förutsättningar. Blandningen av styrelsemedlemmarna är spridd både i kompetens, hästnärvaro och ålder. Genom att ha flera olika representationsområden hoppas vi att våra olika kompetenser ska kunna komplettera varandra för ett bra och gynnsamt föreningsklimat.

Vårt motto är enkelt. Vi eftersträvar sammanhållning, god kamratskap, mycket glädje och massa häst genom kunskap, träning och tävling för alla åldrar och nivåer och där mångfald är en av våra högsta prioriteringar. Vi siktar på fler aktiviteter för våra medlemmar och kommer presentera nyheter för både stora och små under året.

I veckan skickade vi ut ett pressmeddelande som ledde till att vi fick ett stort reportage i den lokala tidningen Lysekilsposten. Läs gärna bifogat pressmeddelande och artikeln därifrån.

Varje månad kommer vi att rapportera vad vi tycker är viktigt och aktuellt för våra medlemmar via ett nyhetsbrev. För att inte missa detta, gå in och registrera din mejladress under knappen ”Prenumerera” här till höger.

Vi hörs snart igen!
Positiva hälsningar, Styrelsen

Styrelsen informerar – April 2024