P&J lördag 9 december

Välkommen till årets sista Pay & Jump hos Lysekils Ryttarförening. Alla kan delta, både nybörjare och mer erfarna. Prata med din ridlärare! Och – baka gärna till cafeterian! Det vore mysigt att kunna erbjuda exempelvis lussekatter och pepparkakor!

Banan byggs kl. 9.00 på lördagen. Alla som rider före paus måste vara med och bygga banan, för att få starta. De som rider efter pausen måste stanna och hjälpa till att bygga bort banan.

Första start: kl. 10.30. Sekretariatet öppnar kl. 9.30 på lördagen.

Längre paus i mitten av startfältet. Möjlighet att gå banan före första start och i pausen. Startlista senast dagen före på Facebook och här på hemsidan.

Anmälan senast 7 december. Anmälan för LYRF-ryttare via listorna i stallet. Anmälan via TDB, för utomstående, tipsa gärna kompisar på andra klubbar.

OBS! AVANMÄL DIG OM DU INTE KAN STARTA! Stryk dig på listan eller meddela via Facebook/Messenger när listan tagits ned.

Baka till cafeterian: Vi har fika och lättare förtäring till försäljning. Baka gärna något, hembakat är alltid uppskattat. 

Kostnad: Pris: 100 kr/privathäst, 150 kr/lektionshäst samt 150 kr för icke medlemmar. Avgiften betalas i cafeterian på plats, med Swish.
Rosett finns att köpa i cafeterian.

Särskilda regler för lektionsryttare:

Prata med din ridlärare

Är du lektionsryttare måste du prata med någon ridlärare innan du skriver upp dig, annars stryks din anmälan!

Anmäl en funktionär per deltagare!

Alla som anmäler sig måste ange en funktionär, per deltagare.
Du behöver inte ha hästvana för att vara funktionär. Funktionärslistan publiceras senast dagen före på Facebook och hemsidan www.lyrf.se

Fler pass för den som är funktionär för fler ryttare

Föräldrar som har flera barn som deltar, men bara anger en funktionär vid anmälan, får räkna med flera pass under dagen. Samma sak gäller för den som står som funktionär för fler barn än ett.

Fodervärdar har förtur och reducerat pris, för en start:

Fodervärdar har förtur till en start med fodervärdshäst OM det är deras ordinarie helg med hästen. Fordervärdar ska stryka sin start på listan senast 3 december om de inte önskar vara med. Fodervärdar betalar som privathäst, för en start med foderhästen, om det är deras helg.

Bara en start per ryttare.

För att ge så många som möjligt chansen att vara med får lektionsryttare bara anmäla sig för en start på listan. Gäller även fodervärdar.

OBS! Viktigt att följa detta på själva dagen för P&J:

  • Du som ryttare får endast rida hästen du deltar med i dagens P&J.
  • Du får inte rida hästen du deltar med, efter att du hoppat av den.
P&J lördag 9 december