Viktig information till alla som vistas på LYRF!

Vi vill påminna om att det ska vara lugnt runt våra hästar och ryttare både i stall och i ridhus. Det är ridlärarna som bestämmer vem och eller vilka som ska vara med inne på ridbanan. De barn/ungdomar/vuxna som är med inne på ridbanan ska visa hänsyn och inte störa under lektionen. Alla barn/ungdomar under 18 ska ha hjälm på när de vistas på ridbanan.

Viktigt att även tänka på att inte filma utan andras tillåtelse under lektionerna. Även om tanken bara är att filma en viss person blir det automatiskt andra som hamnar med och det är inte okej. Vill man filmas får man boka en privatlektion eller göra upp med berörd ridlärare om det är möjligt under lektionstid.

Vi tycker om att ni trivs och har roligt hos oss på LYRF men vi måste alla tänka på att vi är olika och saker uppfattas på olika sätt av oss alla.

En annan viktig sak är att Louise kommer att vikariera terminen ut och i januari kommer

Paulina Jigstrand arbeta som vikarie

för Amelie.

Mvh Ridlärarna och Styrelsen

Viktig information till alla som vistas på LYRF!