Kom och prova på ridning på LYRF!

Nu var det äntligen dags igen med ”Prova på ridning” för dig som är nyfiken och vill testa på att sitta på hästryggen. Det kommer att rikta sig till nybörjare. Ridning är 30 minuter och vi vill att ni är i stallet ca 20 minuter före starten. Vi kommer främst att skritta men ev kan det bli något travsteg. Vi provar att styra och stanna hästen och att använda rösten för start och stopp! Ledare till varje häst kommer att finnas. En vuxen ledare ansvarar i både stall och ridhus.

Söndag 29/10 kl 10:30 har vi första gruppen. I denna grupp vänder vi oss till våra yngsta barn i åldern 3-5. Du som vårdnadshavare/vuxen är med och går bredvid/håller barnet. Vi tar emot max 5 barn i gruppen.

11:00 och 11:30 vänder vi oss till barn i åldern 6-10 år. Vårdnadshavare/vuxen är med och går bredvid ditt barnet. Vi tar emot max 5 barn i gruppen.

Pris: 150 kr, betalning via swish.

Bra att tänka på: Du som ska rida behöver sko med klack och bekväma byxor samt tröja eller jacka utan luva. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.

Vi vill påminna om att ridningen sker på egen risk och att barnet ej är försäkrat genom ridskolan. 

Anmälan görs till styrelsen@lyrf.se senast 27/10 senast 16:00 och vi vill ha namn och ålder på barnet samt telefonnummer till vårdnadshavare. Bekräftelse fås på mail.

Vi ses!

Isabell Lycke Lysekils Ryttarförening

Kom och prova på ridning på LYRF!