Start- och funktionärslistor Aprilhoppet

Nu på lördag, 22 april, är det äntligen dags för P&J, igen! Vi kör Aprilhoppet, banan byggs gemensamt av ryttare och funktionärer kl. 9.00, första start kl. 10.30. Baka gärna till cafeterian, det är alltid uppskattat!

Här är start- och funktionärslistor!

Startlistor Aprilhoppet 2023: bit.ly/41GDkrS

Funktionärslistor Aprilhoppet 2023: bit.ly/3UQ5lep

Eventuella ändringar via Facebook

Skriv i kommentarerna till detta inlägg på klubbens Facebook om något behöver ändras.

Det går också bra att efteranmäla sig i kommentarerna på det Facebook-inlägget, fram till fredag kväll kl. 20.00, anmälan via TDB är nu stängd. Skriv ditt och hästens namn, och önskade höjder, och gärna vilken klubb du tillhör. Vi ses i stallet!

Start- och funktionärslistor Aprilhoppet