Uppsägning av lektionsplats

Senast uppdaterad mars 13th, 2023 at 02:05 e m

Nu är det inte långt kvar av höstterminen och det är snart dags att börja planera inför den kommande vårterminen.
 

Vi hoppas ju att alla vill fortsätta rida nästa termin också men om man inte har möjlighet till det så har vi sett över våra rutiner om uppsägning av plats.

Uppsägning sker på vår nya blankett som finns utanför sadelkammaren eller kan fås av ridlärarna. Denna gång gäller det inte en månad som står på blanketten utan sista uppsägningsdatumet är 25/11.

 

”Uppsägning av lektionsplats inför nästkommande termin skall ske senast en (1) månad innan pågående termins avslut, annars debiteras du för fyra (4) lektioner av kommande termin samt att det tillkommer en administrationskostnad på 250 kr.

Vid ev. uppsägning under pågående termin är du betalningsskyldig för hela terminen. Vid flytt till annan ort eller vid sjukdom under längre tid (mot uppvisande av läkarintyg) har du en uppsägningstid/karenstid på fyra (4) lektionsveckor.

Uppsägningstid/karenstid på fyra (4) veckor gäller även privatryttare som rider lektion, där hästen är sjuk/skadad så att terminen inte kan fullföljas. Då ska ett veterinärutlåtande uppvisas för att uppsägning ska kunna ske.

Observera att du själv måste säga upp ditt medlemskap i Lysekils Ryttarförening, info@lyrf.se.”

 

Mvh från personal och styrelse

Uppdaterad 2022-11-16

Uppsägning av lektionsplats