PROVA PÅ RIDNING 18 MAJ

Nu är det äntligen dags igen med Prova på ridning” för dig som är nyfiken och vill testa på att sitta på hästryggen. Det riktar sig till nybörjare i åldern 3-10 år. Ridningen är 30 minuter och vi vill att ni är i stallet cirka 20 minuter före starten. 

Vi kommer främst att skritta, men eventuellt kan det bli något travsteg. Vi provar att styra och stanna hästen och att använda rösten för start och stopp! Ledare till varje häst kommer att finnas. En vuxen ledare ansvarar i både stall och ridhus.

Cafeterian kommer att vara öppen 10:00 -13:00 med fika.

Torsdag 18 maj kl. 10:00 har vi första gruppen. I denna grupp vänder vi oss till våra yngsta barn i åldern 3-5. Du som vårdnadshavare/vuxen är med och går bredvid/håller barnet. Vi tar emot max 5 barn i gruppen.

Klockan 10:30, 11:00, 11:30 vänder vi oss till barn i åldern 6-10 år. Vårdnadshavare/vuxen är med och går bredvid barnet. Vi tar emot max 5 barn i gruppen.

Pris: 150 kr,
betalning via Swish.

Bra att tänka på: Du som ska rida behöver sko med klack och bekväma byxor samt tröja eller jacka utan luva. Hjälm och säkerhetsväst finns att låna.

Vi vill påminna om att ridningen sker på egen risk och att barnet inte är försäkrat genom ridskolan.

Anmälan görs till styrelsen@lyrf.se senast 17 maj, senast kl. 16:00, och vi vill ha namn och ålder på barnet samt telefonnummertill vårdnadshavare. Bekräftelse fås på mejl.

Vi ses i stallet!

Isabell Lycke & Linda Åsberg
Lysekils Ryttarförening

PROVA PÅ RIDNING 18 MAJ